Sopok

Jak jste na tom po stránce finančního zajištění? Pokud špatně, určitě se snažíte na tom něco změnit, že? Protože existence bez peněz není ani trochu dokonalá.

Politika v rodině


Také se vám někdy stalo, že jste se doma s rodinou pohádali, že jste se třeba hádali opravdu o různé hlouposti? Někdy to tak bývá, když se doma mluví o politice. A v poslední době slýchám, že lidé se o politice doma baví čím dál tím častěji. Někdy je to opravdu škoda, protože jsou různé situace, kdy lidé se o politice baví dost a někomu to jednoduše nesedne. Někoho prostě politika vůbec nezajímá a někoho politika vůbec nebaví. Jenomže tohle je potom opravdu veliká škoda. Je to velice smutné, proto jsem si řekla, že by bylo opravdu nejlepší, kdyby lidé se o politice doma vůbec nebavili. A to ani při nějakých oslavách a podobně.

Žen je v politice mnoho.

A znám pár nepříjemných zkušeností a také situací, kdy se lidé na oslavě bavili o politice. Ano, ze začátku to pro ně byla opravdu veliká sranda, ale nasmáli jsme se u toho, jenomže když se potom vypil nějaký ten alkohol, tak potom to šlo už z kopce. Někdo začal mluvit o politice. A potom někdo začal politiku hanit a někdo zase politiku začal chválit. A to hlavně různé politické skupiny anebo politické strany či samotné politiky či političky. A když se to někomu nelíbilo, tak potom už byl oheň na střeše. Já sama jsem si řekla, že jsem opravdu ráda, že u nás doma nikdo nemá politiku.

Politika je někdy jako hra.

Tak moc rád, že by se o ní chtěl nonstop bavit. Je to opravdu smutné. Já jsem si říkala, že bych byla opravdu nešťastná z toho, kdyby třeba někdo u nás doma byl v politice, kdyby se angažoval do politiky. Protože to by potom znamenalo, že bychom také byli propíráni v médiích a mě by se tohle vůbec nelíbilo. Proto jsem ráda, že doma takového nikoho nemáme. Jsou ale rodiny, kde jsou třeba oba dva rodiče v politice a nejhorší by bylo, kdyby každý manžel byl v jiné politické straně. No, dokážete si tohle představit? Podle mého názoru by to byla katastrofa. A byl by z toho opravdu pěkný horor.